הפרעה בראיה מה עושים

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

10/11/2022 | 16:59 | מאת: רוני

שלום.יש לי תופעה מוזרה .קרה לי כמה פעמים שהלכתי עם משקפי אופיס בחוץ וכשהבטתי למטה חשבתי שאני "קטנה"מהיום בבוקר יש לי את זה ללא משקפיים. סובלת ב4 חודשים אחרונים מאז קורונה מאוזניים דלקת ,פטריה טנטון קבוע באוזן שמאל.האם יש קשר ממה זה למי לפנות? תודב בדיוק סיימתי אנטיביוטיקה לאוזן

הייי רוני, רפואה שלמה על השאלות הרפואיות יש להתייעץ עם רופא/ה. באופן כללי, משקפי אופיס אינם מיועדים בדרך כלל להליכה ברחוב, אלא לשימוש משרדי (ולכן השם- "אופיס") בכל מקרה, לפני שאת מחליפה משקפיים, כדאי קודם כל לגשת לבדיקות רפואיות. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות