רואה נקודות שחורות ורגישות לאור בשעות בוקר צהריים

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

20/06/2022 | 15:47 | מאת: רפאל

אני בן 51 מזה חודשיים אני מרגיש שהראייה בשעות הבוקר והיום באור מטושטשת ,ובנוסף אני רואה הרבה נקודות שחורות משהו שלא היה לי קודם ובצקות סביב העיניים עשיתי עשיתי פעמיים בדיקת ראיה והכל בסדר, הלכתי לרופא עינים שם טיפות להרחבת האישונים והוא אומר שהוא לא רואה כלום בעין, יצוין שעשיתי בדיקות דם ושתן הכל תקין, לפעמים העניים דומעות ללא סיבה. ממש עובד עצות . בתודה מראש.

רפאל שלום מבחינה רפואית, כדאי להתייעץ עם רופא/ת עיניים. מבחינה אופטומטרית, אתה יכול לברר לגבי משקפיים עם עדשות מסננות אשר יכולות לפעמים בחלק מהמקרים להקל במידה מסוימת על תחושת הסנוור. כדאי לנסות דוגמה של העדשות לפני שרוכשים אותן. בעבר היו עדשות כאלו בעיקר לאופטומטריסטים בתחום הראייה הירודה, אך כיום ניתן למצוא אותן בחנויות אופטיקה רבות יותר. בנוסף, ניתן לחבוש גם כובע רחב שוליים, אשר גם הוא יכול לסייע בחלק מהמקרים להקל על הסנוור. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות