אבחון וטיפול אורתופטי ו- vision theraphy

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

14/02/2022 | 19:29 | מאת: שם

שלום רב, למבוגר עם עין עצלה האם אבחון אורתופטי מדוייק יותר אם הוא נעשה בבית חולים? מי עדיף שיבצעו, רופא עיניים ילדים ופזילה, אורתופטיסט, אחר? כנ"ל לגבי טיפול אורתופטי. כנ"ל לגבי vision theraphy אשמח להמלצה היכן מומלץ לבצע את האבחון והטיפול של כל אחד מהנ"ל בצפון. תודה רבה

היי שלום אולי כדאי לנסות להפנות את השאלה לפורום פזילה ועין עצלה: https://www.doctors.co.il/forum-6129/message-1291408/ ובכל מקרה, הכי טוב לעבור בדיקה מסודרת אצל רופא/ת עיניים. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות