קרטקונוס קל עם עדשות מגע

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

18/09/2021 | 21:50 | מאת: לוברבום

שלום וברכה לא הצלחתי לפתוח את הלינק לאתר בו יש אפשרות לדעת איך אפשר כן להוציא כסף מי הביטוח לאומי על בעית קרטקונוס אם אפשר לשלוח לי את זה לאימייל: [email protected] תודה רבה

שלום אני ממש לא עוסק ולא מייעץ באיך "לדעת איך להוציא כסף". להיפך. הסברתי שמדובר בנושא מורכב, ויש רופאים תעסוקתיים, עובדים סוציאלים, עורכי דין, עמותות, ארגונים וכו' שכן עוסקים בתחום, והמלצתי לברר אצלם. הלינק היה לאתר "כל-זכות", אבל אתה כאמור יכול לפנות לכל מאגר מידע, אדם או ארגון העוסק בתחום. הפורום הזה מיועד להסברים על אביזרי עזר לקריאה, במקרים של ראייה ירודה. בברכת חג שמח ושנה טובה רון

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות