בעיה בעין שמאל מי דלקת אלרגית האם יש קשר

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

30/07/2021 | 15:48 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 לפני שנה התחיל לי דלקת אלרגית בעין שמאל שלא הטיב עם עצמו בקיץ הזה הדלקת שוב התחיל לי הייתי במרפאת קרנית בבילינסון שהוציאו אותי עם טיפות בפנטן ליובש שלא היה נכון כשאחרי חודש התחלתי לסבול מי הםרשה בעין בגלל הטיפות והפסקתי להשתמש בזה הלכתי לרופאת עיניים קופת חולים שנתה לי טיות אופטילטס היא אמרה לי שצריך להשתמש בזה 3 חדושים בלבד ואז המצב יוטב התחלתי להשתמש בזה והמצב לא טוב העין לא נראית טוב אסתטית ואתמול התחיל להיות לי פס אדומה שממש הפריע לי היום לקחתי עוד פעם טיפות שקצת הטיב אבל המצב נראית אותו דבר. השאלה שלי היא: שנה שעברה התחלתי להגיד את זה למשיהי והיא התחילה לצחוק ממני הייתי פעמיים אצל רופאת עיניים שעשתה לי צביעת הקרנית וראתה שיש לי גם פיפלות בעפעף העליון ונתה לי אופטילטס למשך 3 חדושים על דלקת לחמית אלרגית אקוטית שלא עוברת אחת שהיא אחראית עלי טוענת שיקחו אותי לבית משגועים למרות שהמצב לא מטיב עם עצמו? ואני צריכה רופא עיניים שיתן לי משחה אנטיביוטי שהוא ישטוף לי את העין עם משהו .. האם הרופא עיניים יכול להכניס על דעת עצמו עובדת סוציאלית שתסביר את המצב ולמה העין חייב להיות במשטר טיפולי ,? אני לא רוצה לגרום שיצטרך להיות מאושפזת במחלקת עיניים או שיעקרו לי חס ושלום עין כי לא טיפלתי בזה טוב יותר כשהייתי יכולה האם יכול לקרות היום כזה דבר שמכניסים פסיכיאטר על המצב והחרדה או שזה לא קשור או הרופא עיניים מסביר את הבעיה מי עצמו תודה רבה ושבת שלום מדובר על עין שמאל שהייתה תמיד טובה בידלות גם במחינת הראיה וגם מבחינת המבנה של העין

היי שלום לך נראה שאת עוברת תקופה לא קלה. לצערי קשה מאוד לענות על שאלה כזו באינטרנט, ובכל מקרה הפורום הספציפי הזה איננו רפואי, אלא שיקומי. המענה כאן מתרכז באביזרי עזר כגון משקפיים להפחתת סנוור וזכוכיות מגדלת לקריאה. תרשי לי, בבקשה, לאחל לך רפואה שלמה והמון בריאות. בברכה, רון

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות