טשטוש ראיה וקורונה- האם יש קשר?

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

11/07/2021 | 15:35 | מאת: ענת

היי, חליתי בקורונה, ובאחד הימים שממש לא הרגשתי טוב ניסיתי לעבוד( אני מתכנתת) והראיה שלי הייתה ממש מטושטשת באותו יום הלכתי לנוח ושכחתי מזה , לאחר מכן היה נדמה לי שהראייה חזרה. היום בבוקר התחלתי לעבוד ושוב הראייה שלי מטושטשת- כאילו נמרחת- אני כמעט החלמתי- אין לי תופעות יותר. יש מצב שזה מהקורונה? כי לפני כן לא זוכרת שהיה לי כזה דבר?

היי ענת ראשית, אנא הרשי לי בבקשה לאחל לך רפואה שלמה. ההמלצה הראשונה, הינה להיבדק בהקדם האפשרי על ידי רופא/ת עיניים. הרופא יוכל גם להגיד לך אם המרשם של המשקפיים השתנה מהותית (במידה ואת זקוקה למשקפיים). לאחר בדיקת הרופא, ישנם שני דברים שאת יכולה לנסות: 1. בעבודה שלך עם המחשב: לנסות להגדיל את הכתב, וגם לנסות ולשנות את צבע הכתב ואת צבע הרקע. ישנם הרבה מתכנתים שיותר נוח להם עם רקע שחור במקום רקע לבן. 2. לחלק מהאנשים הסובלים מתופעות כפי שתיארת, ניתן לנסות להתאים עדשות המפחיתות את הסנוור. עדשות אלו לא יפתרו/ ירפאו/ יעלימו את הבעיה, אך ייתכן ואולי יוכלו לסייע לך במידה ואת כרגע רגישה לאור. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות