נסיגה בראיה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

22/12/2020 | 20:52 | מאת: לו

שלום, עברתי ניתוח prk לפני 4 שנים שלאחריו סבלתי מיובש והופעת צלליות בשמש,מהגורם המנתח נאמר לי כי הדבר תקין. ליובש התרגלתי והסנוורים חלפו (לפחות ברוב הזמן). לאחרונה חשתי כי חלה נסיגה בראיה,ברמה שאני לא מצליח לקרוא כתוביות שאחר כן. לאחר בדיקה בקופ"ח נמצא כי יש לי מספר וצילינדר (מה שלא היה לפני) בשתי העיניים. אשמח לדעת מה ניתן לעשות בנושא, והאם מומלץ לבצע ניתוח נוסף?(יש אחריות של המנתח)

לו שלום לגבי הניתוח - זו שאלה שיש להפנות לרופא/ת עיניים. לגבי הסנוורים: כדאי ללכת ולהיבדק על ידי רופא/ת עיניים, ולספר לו שאתה סובל מסנוור. ישנו היום מגוון רחב של עדשות משקפיים המיועדות להפחתת סנוור, וניתן למצוא אותן באופטיקות רבות בכל הארץ. בברכה, רון מידן בשמש ניתן להרכיב משקפי שמש כהים יותר, ולחבוש כובע רחב.

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות