כפל ראיה

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

16/11/2020 | 10:51 | מאת: ליאור

אני בת 45 שמתי לב שכבר חצי שנה עין אחת מעט פוזלת ומרגישה כפילות ראיה הייתי אצל ניורולוג שבדק והחליט שאני צריכה משקפיים עם מיספר שונה לכל עין עדין לה הזמנתי מה דעתך בנושא

היי ליאור קשה מאוד לענות על שאלה כזו באינטרנט. ישנם רופאי עיניים המתמחים ספציפית בפזילה, וחשוב מאוד להיות במעקב רפואי רציף אצלם לגבי עוצמת הפזילה. לאחר קביעת התוכנית הטיפולית על ידי הרופא/ה, ישנן דרכים שונות הניתן לנסות על מנת להקל על תחושת הכפילות ו/או על המראה הקוסמטי של הפזילה הנותרת. חלק מהאנשים הסובלים מפזילה, סובלים גם מרגישות לאור. תוכלי לשקול שימוש בעדשות המפחיתות סנוור אם זה המצב גם אצלך. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות