עדשות שנקרעות לי בעין

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

18/04/2020 | 18:47 | מאת: תהילה

מה יכולה להיות הסביה שלפחת 5 עדשות מגע חודשיות( כל פעם בעין אחרת) נקרעו לי בתוך העין? זה בגלל יובש או שיש סיבה אחרת.?

תהילה שלום יכולות להיות סיבות שונות לקריעה של עדשות מגע. למשל, נסיון להוציא עדשה יבשה מהעין, עלול להתסיים בנזק לעדשה. את יכולה לנסות להרטיב את העדשה עם תמיסה סטרילית (לא מי ברז !!!), טרם הוצאתה. בנוסף, לכלל מרכיבי עדשות המגע, מומלץ ביקורת תקופתית אצל רופא עיניים, על מנת לוודא שמבחינה רפואית אין מניעה להמשיך ולהרכיב אותן. כדאי לנצל הזדמנות זו להמליץ לך: 1. אם את לא מרכיבה משקפיים בכלל- להפחית את השימוש בעדשות מגע, ולהרכיב גם משקפיים כמה שיותר שעות ביום - כלומר להמנע ממצב שאת מרכיבה אך ורק עדשות. 2.במידה והמרשם שלך מאפשר זאת, לעבור לעדשות מגע יומיות חד פעמיות. בברכה, רון מידן

18/05/2020 | 15:30 | מאת: טל

עדשה לא אמורה להיקרע. יכול להיות בעיה ביצור. לגבי יובש: אם את שומרת על תמיסות וכו... אין סיבה.

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות