סחרחורת במשקפיים אבל לא בעדשות מגע

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

05/04/2020 | 21:29 | מאת: חלי

היי בעדשות מגע אין לי סחרחורות בכלל. קניתי משקפיים עם מסגרת גדולה, והמספר שלי הוא בערך -7.00, ורק איתם יש בעיה

חלי שלום בכל מקרה של סחרחורת, מומלץ להתייעץ עם רופא. לגבי המשקפיים: במספרים גבוהים, במיוחד במסגרת גדולה ובקרב אנשים הרגישים לכך, עלולה להיות תחושת תנועה מוגברת ומכאן עלולה להיות הרגשה של סחרחורת. במידה והבדיקה הרפואית שלך תהיה תקינה, הייתי מציע לנסות מסגרת קטנה יותר, בדיקה חוזרת של המרשם ולשקול עדשות מפחיתות סנוור אם את גם רגישה לאור. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות