עדשות מגע לעיניים יבשות

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

05/04/2020 | 17:40 | מאת: אייל ג.

שלום רב אני רוצה להרכיב עדשות מגע, אך נאמר לי שאי אפשר להרכיב עדשות מגע במקרים של עין יבשה. האם זה אכן כך?

אייל שלום רב ראשית, האם פנית לבדיקה רפואית לגבי היובש בעיניים? יש כיום מגוון רחב מאוד של טיפולים רפואיים לעין יבשה, וייתכן שניתן להקל על הסבל שלך. לגבי עדשות מגע, דע לך שגם כאן יש כיום פתרונות מודרניים אשר לא היו בעבר, ולכן לא חייבים למהר להגיע למסקנות. רופא עיניים, למשל מתחום הקרנית, יוכל לדון איתך על האפשרויות השונות. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות