סימני מעיכה על האף באיזור של האפונים

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

20/02/2020 | 19:47 | מאת: רחלי

שלום יש לי מספר גבוה, בערך פלוס עשר בשתי העיניים המשקפיים שלי מאוד כבדים ומועכים לי את האף זה גם לא נוח, וגם משאיר סימנים האם יש מה לעשות? תודה רחלי

רחלי שלום הדבר המיידי שאפשר לנסות, הוא להחליף את האפונים, למשל לאפונים מסוג "גשר אורותופדי". אלו הם אפונים בצורה של האות ח, המאפשרים חלוקה טובה יותר של המשקל על האף. בנוסף, ניתן לבחון אם מסגרת פלסטיק קטנה יותר, עם עדשות שתוכננו טוב יותר, יכולות להפחית במשהו את המשקל. כדאי לוודא שחלק מהמשקל עובר גם לאיזור של האוזניים, ולא הכל על האף. בברכה רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות