נהיגה משקפיים ורשיון

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

05/02/2020 | 19:48 | מאת: איתי

בבדיקה לחידוש רשיון נהיגה, האופטומטריסטית קבעה שאני צריך משקפיים לנהיגה. אני לא מבין מדוע. ההרגשה שלי היא שאני רואה טוב מספיק. כמה זה קריטי שארכיב משקפיים בנהיגה?

איתי שלום במידה ונמצא שמשקפיים משפרים את חדות הראייה שלך, חשוב מאוד שתרכיב אותם בזמן נהיגה. חדות הראייה חשובה לא רק לקריאה של שלטים רחוקים בזמן נהיגה, אלא גם למהירות התגובה. מהירות התגובה, במילים פשוטות, היא הזמן החולף בין הרגע שבו התעורר הצורך לעצור עד הזמן שהתחלת לעצור. בכביש כל חצי שניה של מהירות תגובה יכולה להיות קריטית. בבקשה ממך, אנא הרכב משקפיים אם התגלה לכך צורך בבדיקה, במיוחד בלילה. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות