הרגשה של חול בעיניים

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

05/12/2019 | 17:57 | מאת: דניאל

היי כל פעם אחרי שאני מדליק מזגן, תוך שעה בערך יש לי הרגשה של חול בעיניים. ואז אני משפשף את העיניים עם הידיים עד שמכבה את המזגן. מה זה יכול להיות?

דניאל שלום חשוב מאד שתפסיק לשפשף את העיניים. אתה עלול לגרום לעצמך נזק נוסף ומיותר. רופא עיניים יוכל לקבוע, אם יש לך עיניים יבשות, ולהתאים לך טיפול רפואי רלוונטי. בבקשה אל תדחה את הבדיקה הרפואית, כי לא מדובר "רק" בחוסר נוחות, אלא במצב בו אתה עלול לגרום לעצמך נזק. בברכה רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות