טיפות להרחבת אישונים בילדים

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

13/08/2019 | 00:58 | מאת: אחת

שלום היינו אתמול אצל רופא עיניים. הילד, בן 4 שנים, התנגד לטיפות העיניים. הרופא פתח לו את העיניים ממש בכוח וטפטף לתוך העין תוך כדי שהילד מנסה לסגור את העין. הוא טפטף כמה פעמים. אז נראה לי שלפחות לכל עין נכנסו שתיים או שלוש טיפות. האם זה תקין?? הילד מאתמול מתלונן על כאב בעיניים ועל צריבה בעיניים. האם יכול להיות שנגרם לו נזק מהפעלת הכח על העין או שהטיפות היו יותר מדי? לפנות לבדיקה? תודה רבה

אחת שלום טוב מאד שהלכתם לבדיקת רופא עיניים, וטוב מאד שהבדיקה כללה טיפות. זוהי בדיקה חשובה מאד, אולי אחת מהחשובות ביותר בגיל הזה. גם אם הבדיקה לא נעימה, היא מאד מאד חשובה, וכדאי לחזור עליה פעם בשנה עד גיל 6 לפחות. לגבי מצב העיו של בנך, כדאי ליצור קשר מיידי עם המרפאה ולהתייעץ איתם על המשך הטיפול. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות