3 מרשמים של אופטומטריסטים שונים

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

24/07/2019 | 17:54 | מאת: משקפופרית

שלום רון, כיום נהוג לבצע בדיקה מבלי שיאמרו לך את המספר. בגדול נבדקתי אצל 3. בגדול המרשמים דומים אבל עדיין יש שוני למשל בAXIS אחד כתב 20 160 השני כתב 22, 180. במספר: אחד כתב 1.25-,1- אחר כתב:1.5-, 1.25- או שזה -1.75 וכך גם השלישי.. האם זה משמעותי בראייה אם אעשה עדשות לפי מרשם אחד ולא אחר? תודה

משקפופרית שלום ההמלצה שלי היא לאו דווקא להתרכז בהשוואת מרשמים בין בדיקות שונות, אלא בהמלצות שקיבלת מחברים ומבני משפחה על חנות האופטיקה המסוימת. ההבדל בין 20 מעלות ל 22 מעלות בצילינדרים נמוכים הוא זניח, אך תחושת הבטחון, הדינמיקה הבין אישית ויחסי האנוש יכולים להיות חשובים מאד ומרגיעים מאד. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות