אחדד את הצורך שלי במשקפיים

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

11/07/2019 | 12:12 | מאת: יעל

אולי לא הבנתי אותך נכון.. אני מחפשת משקפיים לראיה מרחוק ואפשר גם למרחק ממחשב. יש דבר כזה? האם זה עדשות אופיס?

יעל שלום אכן יש משקפיים כאלו, לרחוק, למחשב ולקריאה, והן נקראות מולטיפוקל. עדשות אופיס, הן תת סוג של מולטיפוקל, ומיועדות לשימוש בתוך החדר בלבד (אינן מיועדות להליכה או לנהיגה). עדשות האופיס מאפשרות שדה ראייה רחב ונוח למחשב ולקריאה, אך לעומת המולטיפוקל, אינן מיועדות לראייה טובה גם לרחוק. בברכה רון מידן

13/07/2019 | 08:23 | מאת: יעל

תודה רון

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות