עדשות מסננות אור כחול- מה הכוונה

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

07/06/2019 | 10:25 | מאת: מאיה

היי שלום הציעו לי עדשות מסננות, ואני לא מבינה איך אפשר לסנן אור ובשביל מה חג שמח מאיה

מאיה שלום נסי לדמיין את האור כפי שהוא נראה בקשת בענן: מחולק לצבעים שונים. גלי האור הכחולים והאולטרא סגולים, הינם בעלי האנרגיה הגבוהה ביותר (לכן האור במרכז הלהבה של נר ייראה לנו כחול יותר), ולכן עלולים להשפיע על תאי הגוף. כך למשל, קרם ההגנה מיועד להפחית את השפעת קרינת השמש על הגוף כשהולכים לים בקיץ. עדשות מסננות אור כחול, מיועדות להפחית את חדירת האור בעל הפוטנציאל נזק לעין, ולהפחית את תחושת הסנוור. בברכת חג שמח רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות