בדיקת עיניים לתינוקת- מתי כדאי

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

04/06/2019 | 13:10 | מאת: תומר

היי ראיתי שבדקו את הבת שלי כשהיא נולדה בבית חולים. מתי כדאי לבדוק שוב?

תומר שלום השנים הראשונות לחיים, הינן קריטיות להתפתחות תקינה של מערכת הראייה, ולכן על מנת למנוע נזק בלתי הפיך, יש להבדק אצל רופא עיניים באופן קבוע. כדאי להגיע בתקופת הילדות לבדיקת רופא עיניים בכל שנה, אלא אם הרופא קובע אחרת. חשוב לדעת, שילד בן שנתיים לא בהכרח יתלונן שהוא לא רואה טוב, וגם ההורים לא בהכרח ישימו לב למשהו חריג. לכן חשוב להבדק גם אם נראה שהכל בסדר. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות