קריאת חוזים משפטיים מקובץ PDF

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

23/05/2019 | 12:44 | מאת: גיל

שלום רב אני עורך דין במקצועי ומתקשה לקרוא את החוזים, במיוחד את אלו שכתובים ב PDF ואני לא יכול לשחק עם אופן ההדפסה שלהם. אין לי בעיה בעייניים, וגם לא במשקפיים, אלא שאני מתעייף מאד אחרי זמן קצר והאותיות כאילו "זזות" תודה גיל

גיל שלום בתוכנת PDF יש הגדרות נגישות, שאולי יוכלו להקל עליך גם ללא הדפסת המסמכים. בנוסף, ניתן לנסות להמיר קבצי PDF לוורד, ואז לשנות אותם כפי שאתה כבר רגיל ומיומן. פתרונות אחרים יכולים לכלול את תוכנות הנגישות המגיעות עם ווינדוס, או כאלו הניתנות לרכישה בתשלום, כגון ZoomText לקריאה של חומר מודפס, ניתן להיעזר בפתרונות קריאה כגון זכוכיות מגדלת או טמ"ס. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות