כאבי ראש בעבודה עם מחשב

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

14/04/2019 | 08:22 | מאת: עדי

שלום רב אני כרגע מנסה לעבוד ולא מצליחה, כי האור של המסך מסנוור אותי וגם האורות בתיקרה משגעים אותי. הייתי אצל שלושה רופאים, ולא מצאו משהו חריג בבדיקות. אני עובדת בסטרטאפ, ולא יכולה לעבוד מהבית, או לעבוד בלי מחשב. תודה מראש על העזרה עדי

עדי שלום ראשית, טוב מאד שהלכת לבדיקות רופאים, ואני שמח לשמוע שהכל תקין. ישנם אנשים אשר רגישים יותר מאחרים לאור חזק ומסנוור, ולא תמיד נמצאת לכך סיבה ברורה. את יכולה לנסות את חלק מההצעות הבאות, או לשלב בינהן: 1. להוריד את התאורה של המסך 2. לחבוש כובע, גם בתוך החדר שאת עובדת בו. 3. לעבור בדיקת ראייה מלאה, אם עדיין לא נבדקת. 4. לבחון שימוש במשקפיים עם עדשות מפחיתות סינוור. ניתן להתרשם מהן בחלק מחנויות האופטיקה לפני רכישה. בכל מקרה, מומלץ להמשיך להיות במעקב רפואי. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות