קשה לי מאד לעבוד עם אקסל

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

04/04/2019 | 09:31 | מאת: עדי

היי אני עובדת במערכות מידע בחברת ביטוח. חייבת לעבוד עם אקסל, אבל מרגישה שהכל זז וקופץ לי בעיניים. אם אני מנסה בכוח, אז מתעייפת אחרי זמן קצר ולא מסוגלת להמשיך. הייתי אצל רופא עיניים ואצל אופטומטריסט- הכל תקין מיואשת

עדי שלום טוב מאד שהלכת לבדיקות, ואני שמח לשמוע שהכל תקין. בבקשה תנסי את הדברים הבאים, אשר ייתכן ואולי יקלו עלייך בעבודה: 1. הגדלה של הכתב 2. שינוי צבע התאים 3. שינוי צבע הכתב לעתים אחת מהפעולות הנ"ל, או שילוב ביניהן, יכולה להקל על המאמץ הראייתי בעבודה עם מחשב. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות