קשה לי לראות את התרגום בטלוויזיה

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

02/04/2019 | 08:40 | מאת: מוטי

ביום יום אני רואה טוב, רק התרגום בטלוויזיה קשה לי הוא כאילו כתוב קטן מדי

מוטי שלום שינויים בראייה יכולים להיות איטיים ולהמשך במשך שנים, כך שיכול להיות נדמה לנו שאנו רואים טוב, כאשר למעשה חדות הראייה אינה הטובה ביותר שיכולה להיות לנו. יכול להיות שאתה זקוק למשקפיים לרחוק. כדאי שתעבור בדיקת ראייה. במידה ואתה זקוק למשקפיים, כדאי גם שתנהג איתם, על מנת לשפר את הבטיחות בנהיגה. מלבד בדיקת ראייה, כדאי לעבור גם בדיקות רפואיות תקופתיות, על מנת לוודא שזה אכן אך ורק עניין של צורך במשקפיים. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות