סנוור חזק מתאורה בקניון

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

28/03/2019 | 10:35 | מאת: פרדי

שלום רב אתמול הייתי בקניון גדול, עם מסכים ענקיים שפלטו אור חזק מהבהב וסנוור אותי נורא. הייתי אצל רופא עיניים והוא אמר לי שאין בעיה בעיניים. גם אופטומטריסטית אמרה לי שאין לי צורך במספר תודה פרדי

פרדי שלום בהנחה שהבדיקות הרפואיות שלך תקינות, ושאתה נמצא במעקב, ייתכן שאתה רגיש לאור. ניתן להקל על חלק מהסובלים מרגישות לאור, על ידי עדשות מסננות. כיום לאופטומטריסטים רבים יש דוגמאות לעדשות אלו בחנויות שלהם, ואתה יכול לבקש לנסות להסתכל על האורות בקניון דרך עדשות ההדגמה. אם הנסיון עם הדוגמאות יהיה מוצלח, ניתן להזמין עדשות גם ללא מרשם. המלצה נוספת, היא לנסות לחבוש כובע, שיגן עליך מפני תאורה מלאכותית חזקה. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות