קריאה בחדר ביטחון בבית

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

25/03/2019 | 10:22 | מאת: גיל

היי שלום סבתא שלי אומרת משהו מוזר: שהיא יכולה לקרוא בכל חדר בבית אבל בחדר ביטחון היא רואה פחות טוב ואז קשה לה לקרא זה יכול להיות?

גיל שלום איכות קריאה במיקומים שונים בבית, ואפילו בתוך אותו חדר, אכן יכולה להשתנות. הדבר הראשון והפשוט ביותר שהייתי מציע לבדוק, הוא האם יש מספיק אור ממוקד לקריאה בחדר הביטחון. אם, למשל, יש שם רק מנורה אחת חלשה מדי בתקרה, האור אכן עלול שלא להספיק לקריאה- במיוחד בגיל הזהב. כדאי גם לוודא שסבתא נמצאת במעקב רופא עיניים, ומגיעה אליו על פי התדירות שהמליץ לה. בברכה רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות