חוסר התסגלות גם מולטיפוקל וגם ביפוקל

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

22/03/2019 | 09:26 | מאת: ילנה

היי לא הצלחתי להתרגל למולטיפוקל ועכשיו אני לא רוצה שיראו את הפס של הביפוקל מצד שני אני גם לא רוצה שני זוגות משקפיים. האם יש מה לעשות עם הפס? תודה

ילנה שלום ישנן עדשות ביפוקל, בהן הסימגנט פחות בולט, ובמקום פס יש צורה מעוגלת לחלק העליון של הסגמנט. בנוסף, בחלק מהמקרים הוספת ציפויים שונים, יכולה גם כן להפחית במידה מסוימת את הסגמנט הנ"ל. כך ששילוב של שתי השיטות ביחד אמנם לא יפתור לגמרי את הבעיה, אך יכול להקטין אותה במידת מה. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות