משקפי שמש כהים לי מדי

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

15/03/2019 | 08:21 | מאת: אתי

שלום אני מאד רגישה לאור, אבל לא יכולה להרכיב משקפי שמש בגלל שכולם כהים לי מדי, במיוחד אם אני נכנסת רגע לתוך צל של עץ או בניין

אתי שלום כתבת מעט מאד פרטים, אך ננסה לעזור. ראשית, האם היית לאחרונה אצל רופא עיניים? לעתים עלייה ברגישות לאור, לצד קושי לראות דרך משקפי שמש, עלולה להצביע על בעיית ראייה - ולכן חשוב מאד ללכת להבדק אצל רופא בהקדם. הייתי מציע לך לנסות משקפי שמש עם עדשות חומות במקום אפורות, ואם זה לא עוזר לנסות עדשות פילטר, כגון צהובות. בברכה רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות