כאבי ראש בקריאה, 15 שנה אחרי ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

04/03/2019 | 10:29 | מאת: רפי

שלום הראייה שלי לרחוק מצוינת בקריאה ארוכה של מאמרים בעבודה אני מתעייף. לפני 15 שנה עברתי ניתוח לייזר רופא עיניים קבע שהכל תקין

רפי שלום טוב מאד שהלכת לרופא, ואני שמח לשמוע שהכל תקין. ניתוחי לייזר, אכן במקרים רבים מיועדים לתקן את הראייה לרחוק. אני מניח שאתה מתחיל לעבור את גיל 40 ומעלה, ולכן כמו חבריך שרואים טוב לרחוק, גם אתה צריך תיקון לקרוב. הייתי מבקש להציע לך לשקול, כן להרכיב משקפיים לקריאה, במיוחד מכיוון שכואב לך הראש בזמן קריאה. אם אתה קורא ממסך דיגיטלי כגון סמארטפון או מחשב, יכול להיות שהגדלת הכתב תקטין את הצורך במשקפיים בזמן קריאה. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות