ביצוע בדיקת mri בעקבות ירידה בראייה

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

26/02/2019 | 19:49 | מאת: טליה חמו

שלום. נשלחתי לבדיקת mri עקב ירידה בראיה באופן משמעותי אציין כי אני עם משקפיים ועדיין לא רואה מספיק טוב פשוט הירידה מאוד מפריע ומלחיצה אותי , בת 34 בריאה בדרך כלל מצרפת את התוצאה קצת מודאגת אשמח לעזרה

טליה שלום טוב מאד שהלכת לבדיקה. בוודאי שירידה בראייה זה דבר מלחיץ. בפורום הספציפי הזה אין פענוח בדיקות, אלא דיון בנושא של קשיי קריאה על רקע ראייתי. בינתיים, אם את רגישה לאור שמש או לתאורה בתוך הבית, את יכולה להרכיב משקפיים המסננות חלק מהאור, כך שפחות תסבלי מסנוור. את הכתב במחשב ובטלפון ניתן להגדיל. אם את זקוקה לקריאה מטקסטים מודפסים, קיימים פתרונות קריאה, היכולים להקל עלייך לקרוא. רפואה שלמה רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות