חצי צילנידר במספר -13.00

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

14/02/2019 | 12:13 | מאת: תובל

היי שלום יש לי מספר -13.000 ואני מתלבט אם להוסיף צילינדר חצי למשקפיים האם זה יהיה שינוי משמעותי? תודה תובל

תובל שלום ראשית, המספר שלך גבוה. כתוצאה מכך, את נמצאת בקבוצת סיכון לבעיות עיניים מסוימות, כגון גלאוקומה ונזקים לרשתית. לפני הכל, המלצתי אלייך: אנא בבקשה הקפידי להבדק בקביעות אצל רופא עיניים. לגבי חצי הצילינדר, לא בטוח שתרגישי הבדל בחצי צילינדר במרשם שלך. יתרה מכך, אם את מתקשה בקריאה, יכול להיות שהאופטומטריסט/ית שלך יציעו לך דווקא להפחית את המרשם במשקפי הקריאה. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות