דקירות בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

17/02/2015 | 20:56 | מאת: אילנית

שלום רב! הבת שלי בת 18 ובמהלך החודשים האחרונים היא חשה דקירות בחזה. זה קורה לה בממוצע כפעמיים בשבוע לאורך כחצי שעה. היא הלכה לרופא בצבא שאמר לה שהוא אינו יודע מה זה. האם יש לזה הסבר? תודה

אילנית שלום, המקור לדקירות בחזה בגיל צעיר לרב אינו לבבי! יחד עם זאת , כחלק מהבירור יהיה ככל הנראה מקום לערב קרדיולוג. מטופלים cגיל הצבא בד"כ מופנים אל קרדילוגים של מבוגרים ולאו דווקא של הילדים( תלוי בביה"ח),אולם נשמח ליעץ במכון הלב באסף הרופא בשילוב בין המומחים לקרדיולוגית ילדים ומבוגרים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים