שאלה לגבי ממצא בעובר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

29/04/2024 | 10:16 | מאת: מיכל

היי אני שבוע 27 והקרדיולוג ראה ממצא בעוברית AR טריבאלי אמר שרואים את זה הרבה ורוצה לראות עוד שבועיים שלושה את המתפתח האם הדבר הזה חמור? האם יש לזה טיפול? האם זה מסכן את העוברית?

AR-AORTIC REGGURGITATION דליפה מהמסתם של אבי העורקים. כשהדליפה מינימאלית זהיכול להיות סמן ראשון לבעיה במסתם או במערכת הלב השמאלית, ויכול להיות ממצא ללא משמעות . חשוב מאד להמשיך מעקב בברכה, ד,ר דן הדס מומחה בקרדיולוגיה ילדים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים