הפרעת קצב אל חדרית (svt)

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

30/01/2023 | 12:16 | מאת: אמא מודאגת

ד''ר שלום , לבני בן השש היה אירוע של הפרעת קצב אל חדרית (svt) , כשעה וחצי עם 240 דופק . לפני שכמעט נתנו לו תרופה לווריד , חזר לדופק נורמאלי באופן עצמוני . התייעצנו עם שניי קרדיולוגים שלשניהם היו דעות מנוגדות זה לזו . אחד אמר המשך מעקב ואם יהיו אירועים תכופים , צריך לשקול צינתור בגיל 8 . והשני רצה ללכת על צינתור באופן נחרץ במיידי . אנחנו די מבולבלים ונשמח לשמוע מה ניתן לעשות עם אירועי svt . אשמח מאוד לתגובתך תודה

ניתן לצנתר בגיל זה בבטחה, אין צורך לחכות לאירוע נוסף יחד עם זאת חשוב להתייחס לכל מטופל לגופו ולכן חשוב להתייעץ ספציפית עם מומחה לאלקטרופיזיולוגיה בילדים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים