טריטייס(רמיפריל) מינון 1.25

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

05/01/2023 | 17:44 | מאת: סיגלית

לנכדתי בת 9 מום בלב, תצטרך בעתיד ניתוח, הקרדיולוג, כדי לדחות את הניתוח לגיל בוגר יותר נתן לה את התרופה ללד שבנדון במינון 1.25. הרוקח שנתן את התרופה נראה לא שקט והתקשר להורים לוודא שאכן היא קיבלה את זה מקדיולוג, מאחר וזו לא תרופה לילדים. בנוסף שמו לב ההורים שלילדה התפרצויות בכי ומצבי רוח שלא היו טרם קבלת התרופה. לקחה כבר כחודש. אודה לכם על ייעוץ.

TRITACE תרופה נפוצה לטיפול בהורדת לחץ דם בילדים אם חשת אי שקט של הרוקח אנא פני אל הרופא המטפל

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים