ממצא חריג בסקירה מערכות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

03/12/2022 | 19:03 | מאת: אדל

רשום לי בדף של הסקירה (לא כול כך הבנתי בעל פה) במבט 3 הכלים הגדולים רושם ל RAA+RT DUCTUS וחשד לטבעת וסקולארית סביב הטרכאה אני בלחץ אטומי מזה אומר ואיך זה משפיע בדיוק על העובר יש לי רק עוד שבועיים פלוס אקו לב עובר

הסוקר כהראה מתכוון שישנה קשת אאורטאלית (הקשת של אבי העורקים) שעוברת בצד ימין, וגם הדןקטוס (החיבור בין 2 כלי הדם הגדולים) עובר מימין ולכן בהמשך יכול להיווצר כמאין טבעת. חשוב להיוועץ בקרדיולוג ילדים ולבצע אקו לב עובר

03/12/2022 | 23:25 | מאת: אדל

תודה רבה לך על מענה המהיר האם זה תסמונת כלשהי?אני ממש ממש ממש בלחץ

זה יכול להיות ממצא נלווה לתסמונות ולכן חשוב הבירור

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים