המנגיול בגיל 4 חודשים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

09/11/2022 | 21:37 | מאת: נעמה

ביתי בת כ-4 חודשים ונולדה עם המנגיומה קרוב לצוואר..לאחרונה ההמנגיומה התפוצצה ורופא המליץ על טיפול בהמנגיול 2 פעמים ביום 3 מ"ג...אני בתור אמא די חוששת ממתן התרופה..ורציתי לשמוע חוות דעת של רופא על התרופה..יש לציין שהרופא המליץ על שנה טיפול שמבחינתי זה מאד מאיים...תודה רבה רבה אשמח למענה..

נעמה שלום, הטיפול בפרופנולול(המנגיול) מוכר מזה שנים רבות ,אמנם צריך בדיקות טרם הטיפול ( אקג+אקו לב) אולם לרב אינו מלווה בתופעות חריגות . ההחלטה לטיפול היא של רופאי העור

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים