חשד ל בלב העובר….vsd

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

23/10/2022 | 18:11 | מאת: דנה

היי נמצאת בשבוע 26 עשיתי אקו לב עוברי( על ידי רופא של סקירות ולא קרדיולוג) שטען שיש vsd קטן ממש לאחר מכאן הרופא של הסקירות ובדק ואמר שהוא לא רואה כלום לבסוף החלטתי ללכת לרופא קרדיולוג שיעשה לי אקו לב עוברי ואמר שהוא מבין למה חשבו אך נירא שהזווית אחת הכל נירא תקין וזווית אחרת נירא שיש אך אין זרימת דם לכן חושב שזה המבנה של הלב של העובר והוא רשם״הודגם dropout קטן בחייץ הבין חדרי אך ללא מעבר דם ״ אשמח לדעת מה זה אומר שהממצא הזה מום? עובדת עצות שליו אותי למי שפיר אך איני מעוניינת ביגלל השבוע אשר לא ממליצים מציינת שכל הבדיקות סקירות שקיפות הכל תקין

הכוונה של הקרדיולוג היא שאין שם VSD ברור אולם אילו מגבלות הבדיקה ויכול להיות בכל זאת פגם. נדע לבטח רק לאחר הלידה

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים