קשיי נשימה במנוחהה.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

02/06/2022 | 19:50 | מאת: ניר

היי דוקטור, אני בן 21 לפני חמישה חודשים גילו לי דום נשימה קשה בשינה(31 עצירות לשעה) ואני ישן עם סיפאפ כל יום)הסיבה לדום נשימה זה צניחת לשון) לפני כמה חודשים וקצת לפני שגילו לי את הדום נשיהמ התחילו לי מין בעיות נשימה במהלך היום, הבעיות קורות רק במנוחה ובספורט הם לא קורות, מה שקורה זה מתי שאני יושב והדופק שלי יורד(לרוב הוא יורד במנוחה בין 50-60) לרוב אני מתחיל לחוש חוסר צלילות כאילו לא זורם מספיק דם למוח ביחד עם הרגשה שהנשימה מפסיקה להיות אוטומטית וכאילו אני צריך לשלוט עלייה בשביל שתקרה. בהתחלה חשבו שזה התקף חרדה או משהו, אבל זה גם קורה בעיקר שאני שליו ודווקא שאני מתוח זה לא קורה. ניסו לתת לי כדורים וזה לא עזר עשיתי בדיקת תפקודי ריאות וצילום חזה והם יצאו תקינים וגם mri ראש שיצא תקין. אני כבר אוהד עצות ולא יודע מה לעשות כי כמעט בכל פעם שאני יושב זה קורה ההרגשה הזאת של החוסר צלילות והצמא הזה לאוויר. כאילו הגוף נעצר כזה ככה זה מרגיש לי, רציתי לדעת האם אתה חושב שזה יכול להיות משהו קרדיולוגי?

הפרעות קצב שונות בדופק נמוך יכולות להתתבטא בתחושת חוסר צלילות . בהחלט אפשר להבדק על ידי קרדיולוג

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים