נשימה מאומצת ללא מאמץ כלל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

29/05/2022 | 01:16 | מאת: גילי

יש לי אח בן 6 וחצי, בריא בדר"כ ילד שלא אוהב לעשות ספורט בכלל, נוסע ברכב לבית ספר, ובכללי לא מתאמץ כמעט... לאחרונה הוא התחיל לקחת נשימה עמוקה כל כמה דקות, לפעמים תוך כדי דיבור אבל לא רק.... ששואלים אותו למה הוא נושם ככה, הוא אומר שזה נהיה לו לבד.... זה משהו מדאיג?? יכול להיות קשור ללב? אני ממש בלחץ.... אשמח לתשובה!

גילי שלום, "מחסור באוויר" וצורך בנשימות עמוקות מידי פעם בד,כ אינו מעיד על בעיה לבבית בילדים אולם ישנם מקרים נדירים שזו יכולה להיות תחילת הסתמנות מום מולד. ולכן אנא פנו לרופא הילדים וניתן להתחיל בירור לבבי,ריאתי. בברכה, ד,ר דן הדס

31/05/2022 | 12:37 | מאת: גילי

תודה!!

/

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים