דופק נמוך לתינוק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

05/03/2022 | 21:50 | מאת: שי

היי,יומיים לאחר הלידה התינוק היה עם צהבת גבוה 13+ אז הוחלט בבית החולים לחבר אותו למוניטור ומנורה כחולה לא זוכר את שמה. כאשר אני הייתי במקום הבחנתי במוניטור שהדופק שלו יחסית נמוך לשאר התינוקות במקום נע סביב 77 הכי נמוך שראיתי ועלה עד 120+-. שאר התינוקות היו 140 ואף 170. כאשר הדופק ישר מ86 היה צפוף במכשיר ולא הייתה התייחסות מצד אנשי הצוות במקום. רציתי לדעת אם זה חריג ויש צורך לבדיקות? תודה מראש!

שי שלום, דופק נמוך מ-90-100 אינו תקין בילודים ולכן מומלצת בדיקה.

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים