אקו לב עובר בעקבות סקירה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

13/01/2022 | 18:00 | מאת: נולה

שלום, היום ביצעתי סקירת מערכות מוקדמת אני שבוע 21+4. הרופא אמר שהכל תקין ואין מומים ופגמים בלב אך הדבר היחידי שראה שיש דלף טריקוספידלי קל ואמר לי שזה לא תמיד מתאחה בשלב הזה ואופייני אבל הפנה אותי לאקו לב עובר. אני מאוד מןדאגת האם זה באמת אופייני לשלב הזה שזה לא סגור? אשמח ממש לעזרה מתי לדעתך כדאי לעשות אקו לב עוברי?

נןךה שלום, דלף טריקוספידאלי קל אכן מאד נפוץ בגיל זה, יחד עם זאת חשוב מאד לבצע אקו לב עובר. עדיף בהקדם . בברכה, ד,ר דן הדס

16/01/2022 | 14:41 | מאת: נולה

תודה על התשובה. הרופא שביצע את הסקירה אמר שכדאי לקבוע לעוד שבועיים שלוש את האקו לב עובר. לדעתך זה מאוחר מידי?

אין צורך להמתין

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים