פעימות לב מהירות בילדה בת 4

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

11/01/2022 | 13:24 | מאת: שחר

שלום . ביתי בת 4 ושמתי לב לאחרונה שיש לה פעימות לב ממש מהירות. בשמיעה של האוזן על בית החזה..אפילו כיוונתי שעון סטופר ובדקה היו מעל 200 פעימות, עשיתי את זה מספר פעמים בזמנים שונים ביומיים האחרונים(גם כשהיא במנוחה מוחלטת). השוויתי גם לבן שלי, הוא בן 6, ואצלו היה סביב 90 לדקה. רופא הילדים והמחליפה שלו בחופשה עד שבוע הבא, האם זה נשמע כמו משהו מדאיג שדורש בירור מיידי או ניתן להמתין מספר ימים? יש לציין שהיא מתנהגת רגיל ולא מתלוננת בחודשים האחרונים על דבר. תודה רבה

דופק מעל 200 פעימות בדקה דורש בירור ובדיקת רופא מידית. אנא גשו לרופא הילדים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים