פענוח אקג לילד שנולד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

09/01/2022 | 21:23 | מאת: עדי

שלום, הבן שלי כבר בן 6..כשנולד עשו לו אקג ואלו התוצאות שהתקבלו קצב עלייתי RV predominance -normal for age NEGATIVE T WAVE IN RIGHT PRECORDIAL LEADS -JUVENILE PATTERN. SINUS TACHYCARDIA למעשה עברו 6 שנים ולא אמרו לנו דבר על התוצאה בזמנו, מה משמעותה והאם נדרש מעקב וכדומה תוהה האם לאחר 6 שנים מביצוע הבדיקה נדרשת הערכה /בדיקה חוזרת? מה משמעות התוצאה מעלה? תודה רבה

עדי שלום ,זה פיענוח תקין של אקג ובילוד לכן לא נדרש עליו מעקב . בילודים הצד הימני של הלב מודגש יותר מהשמאלי וזה בא לילי ביטוי באקג. בברכה, ד"ר דן הדס קרדיולוג ילדים

12/01/2022 | 09:30 | מאת: עדי

תודה לך

.

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים