הרדמה בניתוח - כשברקע הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

11/07/2021 | 16:17 | מאת: רועי

לבתי בת ה 10.5 הפרעות קצב לא מעטות במהלך יממה, לאחר שנתגלו אקראית בבדיקת רופא משפחה ךפני כשנתיים. ילדה פעילה באופן מלא, ללא כל סימפטומים בהיבט לבבי. אקו ואקג תמיד תקינים בעבר בבדיקת אקג במאמץ - ההפרעות נעלמו בזמן המאמץ. צריכה לעבור ניתוח טימפונופלסטיקה לשחזור עור תוף. רוצים לבצע את הניתוח באופן פרטי, האם ישנה מניעה להרדמה בבית חולים אסותא בתל אביב, או במדיקל סנטר, או שחייבים בית חולים ציבורי ? תודה רבה

רעי שלום, ההגדה " הפרעת קצב" היא הגדרה מאד כללית ולכן קצת קשה לייעץ ספציפית . ככלל בכל מקום בו מתבצע ניתוח אמור להיות צוות מספיק מיומן לטפל, יחד עם זאת זה בד"כ צוות חלקי יותר מאשר האפשרות בבית חולים ציבורי בו כל הדיסיפלינות יותר זמינות בברכה, ד"ר הדס קרדיולוג ילדים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים