חיסון שפעת......אשמח לחוות דעת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

20/12/2020 | 11:40 | מאת: אמא מודאגת

שלום בת שלי בת שנתיים ושלושה חודשיים ברקע הרחבה אחרי לידה בשבועיים עקב היצרות של מסתם ראיתי ומאז היא רק במעקב היצרות קלה אינה משמעותית ולאא הגבלה (כתוב מספר 19 ) ללא תרופות השנה חלתה בחודש מרץ דלקת ראיות וגם החודש הזה ללא סיבוכים האם היא בקובצת סיכון האם לתת לה חיסון שפעת? לגבי קורונה רופא הלב שלה בביקור אחרון אמר שהיא לא בקובצת סיכון אבל לא שאלתי אותו לגבי חיסון שפעת אגב יש לי עוד בת 10 יש לה היצרות מסתם ראיתי קל מאוד ללא התעברות כבר 7 שנים רק מעקב אחד לשנתיים והיא חוסנה בביץ הספר. לגבי תינוקת אם ממליץ חיסון בזריקה או בתרסיס אשמח לחווץ דעת שלך התינוקת בראיה חוץ מזה

שלום רב, חיסוני שפעת מומלצים לילדים וכמובן לילדים עם בעיות מולדות לבביות . לתינוקות קטנים מומלץ החיסון בזריקה. בברכה, ד"ר דן הדס מומחה בקרדיולוגיה ילדים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים