דופק מהיר בזמן שינה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

19/05/2020 | 01:26 | מאת: מלי דהן

שלום ד"ר במקרה שמתי לב אחרי שהבן שלי נירדם שיש לו ממש דופק מהיר (הוא בן שש)הוא שכב על הגב וראיתי בצאוור שלו את הדופק ממש מהיר , יש לציין שהוא הזיע כנראה שהיה לו חם וגם זה שהוא שכב על הגב , האם זאת יכולה להיות הסיבה לכך?

מלי שלום, דופק מהיר מהרגיל בזמן מחלת חום הוא דבר הגיוני, יחד עם זאת מומלץ לפנות לרופא הילדים לבדוק את הסיבה לכך

31/05/2020 | 22:40 | מאת: מלי דהן

היה לו חם, הוא לא היה עם חום. זה קרה פעם אחת ,בכל זאת אקח אותו באמת לבדוק רק כדי להיות רגועה תודה רבה!

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים