שינה שלא במיטה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

22/09/2016 | 21:48 | מאת: ןיטה

שלום! יש לנו בעיה קצת מוזרה...הבת שלי בת 4 וחצי חודשים ואינה מסוגלת לישון שלא במיטה (לאו דווקא המיטה שלה) זאת אומרת שאינה יכולה לישון בעגלה מה שמגביל אותנו מאוד ביציאה איתה מהבית. לא נרדמת אפילו בסלקל באוטו ואפילו לא על הידיים ( אנחנו נוסעים וטסים הרבה ולפעמים אין ברירה ) היא בוכה ומנג'סת עד שנרדמת. ישנה 20 דקות ושוב מתעוררת ובוכה. יש לזה פיתרון או שזה פשוט ככה?

היא עדיין קטנטונת וייתכן ועוד כמה חודשים כן תוכל לישון במקומות אחרים. אם לא למרות הקושי, כאשר תגדל זה יעזור שהיא ישנה טוב במיטה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות