שנת יום בעייתית

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

20/09/2016 | 15:32 | מאת: נעמי

שלום, הבת שלי בת חצי שנה וכבר כמעט כחודשיים שבמהלך היום מתעוררת כמעט תמיד אחרי חצי שעה. לעיתים מצליחה לחזור לשינה. לרוב לא. היא נרדמת לבד במיטתה וללא עזרה לכן אני לא מבינה למה כשמתעוררת היא לא מצליחה לחזור לישון. היא כל היום עייפה ומקטרת ואנחנו מיואשים...

ככל הנראה לפי התיאור שלך את מפספסת את חלונות השינה שלה במהלך היום, לכן ישנה מעט, מתעוררת הרבה ומתקשה להירדם. נסי לעקוב אחר סימני העייפות שלה, כלליים יכולים להיות גבות אדומות, ירידה בפעילות, סלסול שיער או משיכה באוזן כשאת רואה את הסימנים האלה השכיבי אותה מיד לישון, אם את עדיין מתקשה את יכולה להשתמש בטבלת חלונות שינה לפי גיל. ברגע ש"תפלי" בדיוק על חלון השינה היא תירדם מהר, תישן יותר זמן ויהיו פחות התעוררויות במהלך הלילה. בהצלחה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות