בת שנה מתעוררת המון בלילות

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

18/09/2016 | 22:27 | מאת: גל

שלום, בתי בת השנה נכנסה החודש לגן פעם ראשונה, לאחר מספר ימים בגן השתנו לנו הלילות לחלוטין והילדה התחילה לקום כמעט כל עשר דקות במשך כארבע שעות בלילה ואז נרדמת לשלוש שעות רצופות. יצאה לה שן טוחנת השבוע בנוסף. המצב הזה נמשך כבר כמעט שבועיים. השאלה שלי היא איך אדע אם מדובר בכאב או הרגל שיש לעצור? אני מנסה לא להרים אותה מהמיטה ושתירדם לבד אך היא ממש צורחת ואני מפחדת שכואב לה . הלילות כבר לא לילות , אודה מאוד לעזרה

יכול להיות שסובלת מכאבי שיניים ואם זה כך זה יחלוף לאחר מס' ימים, אם היא מאוד מאוד בוכה ניתן לתת לה תרופה לשיכוך כאבים (מה שאת משתמשת בעת הצורך) אם התרופה משפיעה יכול באמת להיות שאלה כאבים, עם לא אולי באמת הכניסה לגן גרמה לשינויים, הנטייה היא לא לבצע שינוי נוסף בחייה בנוסף לשינוי של כניסה לגן למשל, לכן נסי להחזיר אותה למה שהייתה רגילה לפני הגן, קחי בחשבון שהשינוי הזה מאוד משמעותי בחייה, יש דבר שנקרא "השלמת זמן אימא" ולכן דבר נוסף שאת יכולה לעשות זה לאחר שאת אוספת אותה מהגן להרעיף עלייה המון זמן אימא, המון פינוקי חיבוק ונשיקות, משחק, תשומת לב, ואולי אם יהיה לה מספיק "זמן אימא" אחר הצהריים תוכל לישון טוב בלילה.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות