קימות מרובות בלילה

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

16/09/2016 | 13:16 | מאת: גילה גמליאל

שלום. בני בן שנה ותשעה חודשים. הוא נרדם בשמונה באופן עצמאי בלי בעיות מיוחדות. בלילה הוא מתעורר הרבה, משמיע רעשים , קם לעיתים ורוצה שנקח אותו למיטה שלנו.אנו לא מאפשרים זאת. הלילות מאוד לא רצופים. הוא מבקש בקבוק שלוש- ארבע ובשום פנים לא ניתן להחליף למים, הוא מעיר את כל השכונה .כשהוא לא מקבל מטרנה הוא צורח . איך מגיעים לשינה רצופה????? אני כל היום זומבי

בגיל שנה ותשעה חודשים אפשר להסביר לו (גם לטפטף במהלך היום) שהוא כבר ילד גדול, אין צורך בבקבוק יותר, ולגמול אותו לחלוטין מבקבוק, בערב ו/או בבוקר אפשר להמשיך לתת מטרנה/כוס חלב/ שוקו/ מים כל מה שאתם מעוניינים בו כתחליף לבקבוק, אך ורק בכוס. אפשר לעשות טקס של "זריקת" הבקבוקים לפח, כמו בגמילה ממוצץ. וכן עלייך להבין שיהיו מס' לילות קשים עם בכי וצרחות אבל החשוב ביותר הוא לא להישבר ולא לתת לו בק'. 3 לילות בדר"כ קשים ואז מתרחש השינוי, הכי הכי חשוב עקביות.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות